Raskausviikkoja kertyy mukavaan tahtiin. Uskomatonta että laskettuunaikaan on enää alle sata, tai itseasiassa enää alle 90, päivää. Masuasukki potkii jo melko voimakkaasti ja välillä möyrii ilmeisesti asentoaan vaihtaen, että olis tosi kiva tietää mitenpäin ja missä asennossa siellä oikein ollaan. Vatsa on kasvanut aikas hurjaa vauhtia; kyllä sitä pitikin odotella. Eikä tuo kasvu ilmeisesti tähän lopu  

Tänään kävin toistamiseen neuvolalääkärillä. Alunperin mulla oli aika varattuna jo viimeviikolle, mutta lääkärin sairastumisen takia meninkin vasta nyt. Lääkäri oli luonnollisesti sama joka oli raskauden ensimmäisen kolmanneksen lääkärikäynnilläkin, eli ei se paras mahdollinen. Kuinka voikin olla epämiellyttävä ja mielestäni myös aivan ammattitaidoton naislääkäri. Esimerkiksi sydänääniä kuunneltiin just niin kauan, että doblerin näytölle tuli syketaajuus. SF-mitan lääkäri päätti mitata paukauttamalla pallean alapuolelle kämmensyrjällään ja ihan ilman ennakkovaroitusta tai muita tunnusteluja. Mietin vain ettei onneksi lyönyt kohtaan missä vauva on.

Kävin iloisen neuvolatädin luona mittauttamassa verenpaineen yms. Verenpaine oli alempi kuin aikaisemmin, mutta silti vielä ihan hyvä. Painoo oli mulle tullut taas lisää, vaikka vähän niinkuin ajattelin ettei sitä tulisi. Seuraavina viikkoina voisi oikeesti yritttää syödä vielä terveellisemmin ja lisätä liikuntaa. Hemoglobiinia ei tälläkertaa mitattukaan, ehkä sit enskerralla joka muuten on jo alle kolmen viikon päästä.

Me ollaan tässä vauvainnostuksissamme osteltu vähän lisää vauvatavaroita. Käytettynä ollaan löydetty ihan mukavia tuotteita niin huuto.netistä kuin kirppareilta ja vähän myös sukulaisilta. Nyt meillä on pari kivaa sitteriä, ihana värikäs leikkimatto, yhdistelmävaunut, vähän kestovaippoja ja muutama vauvanvaate. Saimme mun vanhemmilta esim mun vanhan muovipäällysteisen vauvan katselukirjan. Se on ihanan retro. Kohta voitais perehtyä pinnasänkyihin ja tietty pitäis ostaa hoitopöytä ja joku kiva laatikosto/lipasto vauvan tarvikkeille ja vaatteille. Ihanaa, että meille on tulossa vauva !!