Eikös nyt jo vähän niinkuin ala jo viikonloppu ja viikonlopun jälkeen saan käydä kauuuuan odotetussa raskaustestissä. Viikonloppu sais mennä hujauksessa ohi, niin kuin tavallisesti, mutta epäilenpä nyt käyvän toisin.

Olo on sekava. Tänään aamupäivästä tähän asti olen tuntenut itseni jotenkin pahoinvoivaksi. Ei mitään vatsanväänteitä, kunhan vain aikas outo epämiellyttävä öklötys. Joskus vilunväreitä ja joskus taas alkavien menkkojen tuntemuksia. Taitaa mieli ja lugesteronit sekoittaa meikänaisen pään ihan täysin. Välillä ajatukset liitelevät ihanissa unelmissa, ja olen lähes varma että hoidot tepsi ja nyt alkoi vauvan odotus, joten useimmiten täytyy vetäistä realitynarusta itsensä maanpinnalle ja valmistaan itseään musertavaan pettymykseen.

Klinikalta tuli muuten tänään taas pari laskua maksettavaksi. Ja nyt siis myös sellainen isompi hoitomaksu. Vielä tässä vaiheessa sen laskun otti ihan tyynesti vastaan, mutta katsotaan sitten ensiviikolla, kun uutiset on kuultu ja laskun pitäisi mennä maksuun. Me kun ei saatu mitään edes pakkaseen, joten jos toiseen hoitoon mennään, niin lähes koko rumba aloitetaan alusta asti... Mutta toivotaan, että testin tulos olisi positiivinen niin laskun, ja vähän bonuksiakin päälle  , maksaisi enemmän kuin mielellään.