Nämä noin puolitoista viikkoa positiivisen raskaustestin jälkeen on mennyt vaihtelevissa tunnelmissa. Pari päivää testin jälkeen raskausoireina pitämäni öklötys ja alavatsassa ollut painontunne loppuivat kuin seinään. Tästä alkoivatkin sitten keskenmeno ja tuulimunaraskaus epäilyt. Yhtään mitään raskausoireita ei ollut, vaikka kuinka yritin niitä itsestäni löytää ja väkisin tuntea. 

Olo on ollut melko hyvä, ei erityistä öklötystä tai yökötystä vieläkään, mutta muutama päivä sitten alkoi kauhea väsymys; nukkuisin vaikka kuinka paljon. Enpä tiedä onko tuo jotain vuodenaikaan liittyvää väsymystä vai jotain lupaavampaa. Rinnat, tai lähinnä nännit, on muuttunut ja ovat aikas arat. Toki tietty voi johtua siitä, että oireta etsiskellessäni niitä tulee usein tunnusteltua  .  Alavatsassa tuntuu taas joitain vihlaisuja ym. epämääraisiä tuntemuksia. Liekkö keskenmenon oireita vaiko aavistus tulevista menkoista vai johtuuko ensiviikon varhaisultran jännituksestä. Toivottavasti ovat kuitenkin raskausoireita! Kunpa olisi selkeää aamupahoinvointia, niin kait sen sitten voisi tulkita raskausoireeksi mitään epäilemättä - ehkäpä. Kunpa positiivisesta raskaustestistä voisi onnellisena iloita pahinta pelkäämättä, mutta kun ei. Mikään ei ole vielä varmaa, tai edes kovin todennäköistä.

Alle viikonpäästä, torstaiaamuna, menemme klinikalle varhaisultraan. Toivottavasti näemme siellä pikkuruisen vauvamme alun, terveen elinvoimaisena, turvallisesti kiinnittyneenä ja sydän sykkivänä. Sitten jos näin käy ehkä uskallan soittaa neuvolaan ja laittaa tänne blogiini sellaisen hienon "Baby Ticker"-raskauslaskurin.