Jaahas, nyt on taas ultrattu. Mitään lisäystä varteenotettavien follien määrässä ei ollut tapahtunut, joten noila kolmella jatketaan. Oikealla on siis yksi ja vasemmalla 2 kappaletta. Kaikkien koot nyt 14 milliä. Näillä kolmella pitaisi nyt pärjätä. Lääkäri sanoi, että mahdollisten munasolujen vähäisen määrän vuoksi mennään ehdottomasti ICSI-hoitoihin. Eli aikaisempi puhe mahdollisesta IVF-hoidosta paremman sperman vuoksi voidaan tyystin unohtaa. No, sen verran huono oli mieheni spermaanalyysin tulokset, etten ollut siitä IVF:stä unelmoinutkaan . 

Nyt  jatketaan puregonilla ja orgalutranilla tämä päivä sekä huominen. Keskiviikkona pregnyl-piikki klo 21:00 ja punktio perjantaina 6.11. aamulla klo 9. Lauantaina soittavat miltä labrassa näyttää. Sunnuntaina toivottavasti voi aloittaa lugesteronin ja jos kaikki menee hyvin ja hedelmöittymiset ja jakautumiset ovat tapahtuneet,   niin viikon päästä maanantaina olis alkionsiirto klo 15:00.

Tämän meidän heikon tilanteen takia lääkäri tekee kohdallamme poikkeuksen. Eli mikäli jakautuneita alkioita tulee kaksi, ne molemmat käytetään ekassa siirrossa. Vain mikäli saadaan aivan huippuyksilö, siirretään vain yksi.