Suuri kiitos pikkusiskolle ja sydänjäälle rauhoittavista kommenteista ja tsemppauksesta. Verta ei ole tullut enää tuon yhden havainnon jälkeen, joten toivottavasti se oli harmiton ilmiö. Jotenkin kuitenkin psyyke käänsi kaikki tuntemukset alkavien menkkojen syyksi, joten tässä panikoidessani "löysin" yhden vanhan raskaustestin laatikonpohjalta. Tiedän, että lupasin etten testaile ennen virallista testiä, mutku tää testi oli jo vanhentunut (2009/09) joten se olis kuitenkin pitänyt heittää roskiin. Eihän sitä nyt testitikkua pissaamatta meneen heitetä  . Ja hysteerisen reaktionhan tällainen haamu aiheutti  (mun huonolla kännykkäkameralla oli lähes mahdotonta saada mitään kuvaa, mutta ehkä, ja hyvällä uskolla, siitä jotenkin selvän saa)

Nyt olen ihan täpinöissä ja kannan testitulosta mukanani ja tsekkailen sitä lähes kokoajan. Huomenna sitten suurin odotuksin viralliseen, seerumista tehtävään, raskaustestiin... Voi että kun tämä unelmamme nyt toteutuisi.

Sydänjää: kiitos monista kommenteistasi. Koska blogisi on salasanasuojattu en pysty sinulle sinne kommentoimaan. Mutta haluan siitä huolimatta toivottaa sinulle kaikkea hyvää ja toivottavasti teidän vauvahaaveet on toteutumaan päin.