Aika kulkee kuin siivillä. Töissä on kova kiire ja kotonakin pitäisi laittaa paikat kuntoon vauvaa varten. Olen pessyt urakalla äitiyspakkauksen sekä sukulaisilta ja tuttavilta saatuja vaatteita. Niitä onkin kertynyt jo lukuisia muovikassillisia... tarvitseekohan vauva niistä puoliakaan. Me ostettiin Ikeasta edukas pinnasänky + patja ja netinkautta hoitopöytä. Pinnasänky kootaan varmaan tällä viikolla ja hoitopöytä saa uuden maalikerroksen. Saatiin vain kympillä aivan tosi hyvä, tukeva ja isoin säilytyslaatikoin varustettu hoitopöytä jossa on kyllä ihan siisti maali, mutta mä haluan vähän säätää väriä. Mä oon kyllä tosi yllättynyt kuinka edullisesti kaikkia tosi siistejä jä hyviä vauvatavaroita saa vähän käytettynä ja ihan pienellä vaivalla. Tässä ollaan säästetty vaikka kuinka paljon vaikka kaikki vauvalle ostetut tavarat on kyllä ihan priimaa ja niitä tuntuu olevan jo aivan liikaa  

Toukokuun lopulla, raskausviikolla 30+2, oltiin neuvolassa. Hemoglobiini oli vähän laskenut 125  -> 119. Verenpaine ja paino olivat melkein samat kuin aikaisemmallakin kerralla. SF-mitta 32 cm, eli aikas paljon ja se kyllä tuntuu ja näkyy. Pikkuherran syketaajuus vaihteli taas mukavasti ja liikkeiden määrä oli normaali. Neuvolatäti sanoi, että vauva on ilmeisesti vielä perätilassa, mutta eipä se vielä mitään haittaa. Tässä on vielä muutama viikko aikaa siirtyä oikeaan asentoon. 

Olo on ollut hyvä ja on aivan ihanaa olla raskaana. Vain entisestään voimistuneet liitoskivut vaivaavat jo aikas paljon. Enpä tiedä tehooko niihin mikään, mutta kohta jo olis mukava saada vähän jotain apuja. Näin jäljelläolevien raskausviikkojen huvetessa synnytyskin käy jo usein mielessä. Toivon, että etinen istukkani olisi siirtynyt ja alatiesynnytys olisi mahdollinen. Jo alle viikon päästä (14.pvä) onkin "istukka"-ultra, joten sen jälkeen toivottavasti taas viisaampi. 

Neuvola olisi taas tällä viikolla ja ensviikolla mennään synnytysvalmennukseen.