(Kuvan laatu oli huomattavasti parempi lääkärin näytöllä. Siitä jopa ihan oikeesti näki alkion ja sen sisällä sykkeen ... ja toki kuvattaessa kuva koneelle kuvan laatu kärsi entisestään.)

Pitkään taas varhasiultran jälkeen tuntui ettei oikein mitään kunnon oireita oikein ole. Mutta täytyy ilokseni myöntää, että iltapäivisin alkaa aikas voimakas yökötysolo joka kestää voimistuen pitkälle iltaan. Ja ihan oikeesti pystyisin nukkuun lähes kaikki päivät putkeen. Nämä kaivatut oireet mukavasti rauhoittavat ja antavat luottamusta siihen että tuolla kohdussa jotain taitaa tosiaankin olla. Tänään ollaan jopa uskallettu jutella lähitulevaisuudesta; jos päästään 12.-14. raskausviikoille, niin silloin vois vähän raottaa ovea vauvamaailman ja tutustua vauvatarvike yms. tarjontaan. Se kun on sellainen "bisness" joka on aina ollut täysin mun sivistyksen ulkopuolella.

Maanantaina mennään ensivisiitille äitiysneuvolaan. Posti kantoi jo joitain infolappuja ja esitietolomakkeita. Ihmettelempä vain kuinka ihmeessä siellä neuvolassa menee puolestatoista tunnista kahteen tuntiin kun on kerta jo nivaska lomakkeita valmiiksi täytettynä ennen kuin sinne edes mennään. No, ehkä neuvolan täti tietää paremmin  ... ja enhän mä mitään raskaanaolemisesta tiedäkään, joten kaikki tieto otetaan kyllä mielenkiinnolla vastaan.