Puoliväli lähenee ja raskaus alkaa pikkuhiljaa näkyä. Piti ostaa isommat, venyvämmät housut ja rintaliivienkin koko oli hyvä päivittää. Kyllähän siihen olikin jo kova tarve, sillä jo ennestään hehtaari rintojeni kuppikoko oli kasvanut kahdella... mihin kirjaimiin tässä vielä mennäänkään !!  

Koska mieheni sai uuden työpaikan ja koulutus tähän työhön alkaa samana päivän kuin meillä olisi ollut ultra, siirsin ultra-aikaa. Uuden ajan saimme tän viikon tiistaille ja oli tosi mukavaa kun miehenikin pääsi näin siis mukaan. Ultrassa näkyi aktiivinen masuasukki jonka rakenteet OK. Oli aivan super-ihanaa ja rauhottavaa nähdä pikkuinen potkivana ja sydän sykkivänä; mä kun en ole vielä tuntenut mitään liikkeitä/potkuja. No, ehkä yhdet moksautukset, mutta ei niistä voinut olla varma oliko se vauva vai jotain ihan muuta. Ultrassa saatiin uusia mittoja: sikiön arvioitu paino 335g. HC 169.7, BM(?) 47, AC 147.9 ja FE(?) 32.6. Ultran mukaan oltais tuolloin oltu viikoilla 20+0, mutta hedelmöitysajankohdan mukaan mentiin siis viikoilla 19+3. Lopuksi kysäsin näkyykö kuvassa tyttö vai poika. Hetken ultrattuaan mukava utran täti sanoi, että ehkä olis poika tulossa, mutta varmaksi ei sitä sanoisi. Koska kaikkia mittoja (esim munuaisista) ei saatu mitattua, menen kahden viikon päästä (23. pvä) uudelleen ultraan. Silloin varmistunee myös tuo sukupuoli. Ultraan saan mennä vielä myöhemminkin, sillä istukka on vahvasti etinen. Tuohon liittyvä kontrolliultra on vasta raskausviikoilla 32-34 joten toivotaan, että ennen sitä kohdun kasvaessa istukka siirtyisi turvallisempaan paikkaan. 

Vauvatavaroitakin on tullu edullisesti, ympäristöä ja kierrätystä kunnioittaen, hankittua. Britax turvakaukalo, parit kestovaipat ja "uimavaippapöksyt" odottavat kiltisti käyttäjäänsä työ/vieras/lasten huoneen nurkassa. Kovasti me jo haaveillaan pikkuisesta ja olenkin ahkerasti seurannut esim. huuto.netissä myytäviä yhdistelmävaunuja, sittereitä jne... Eiköhän sieltä jotkut kivat löydy.